Christoph Daum ikinci kez kemoterapiye başladı! "Geleceğe umutla bakmanız önemli"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Christoph Daum ikinci kez kemoterapiye başladı! "Geleceğe umutla bakmanız önemli"

SPOR Haberleri

Kanser tedavisi gören teknik direktör Christoph Daum sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’de 1994-95 sezonunda Beşiktaş'ı, 2003-04 ve 2004-05 sezonunda da Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Alman teknik direktör, geçtiğimiz ekim ayında kansere yakalandığını açıklamış, kısa süre önce de ABD'de yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de teknik direktörlük yapan Christoph Daum, ABD'de yoğun bakıma kaldırıldı. Alman basını, akciğer kanseri nedeniyle tedavi amaçlı ABD'nin New York şehrinde bulunan 69 yaşındaki Alman teknik direktör Christoph Daum'un yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu.

"GELECEĞE UMUTLU BAKMAMIZ LAZIM"

Daum, Almanya'nın Bild gazetesi aracılığıyla sağlık durumuna dair son gelişmeleri aktardı:"

"Bugün ikinci kez kemoterapiye başlıyorum. Tüm ilaçları alıyorum ve besleniyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Kemoterapiye rağmen bu hafta sonu tekrar spor yapmak istiyorum. Kötü zamanlar geçirdiğinizde dahi her zaman ayağa kalkmanız, dik durmanız ve geleceğe umutla bakmanız önemli."

Christoph Daum ikinci kez kemoterapiye başladı! "Geleceğe umutla bakmanız önemli"

Daum geçtiğimiz günlerde Samandıra'ya ziyarete gelmişti.

Christoph Daum Türkiye kariyerinde Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu, Fenerbahçe'de ise 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

SÜPER LİG'İN BAŞARILI HOCASI

Türkiye’de 1994-95 sezonunda Beşiktaş'ı, 2003-04 ve 2004-05 sezonunda da Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Alman teknik direktör, geçtiğimiz ekim ayında kansere yakalandığını açıklamıştı.

Kemoterapinin etkisiyle zayıflayan Alman çalıştırıcı, gördüğü tedavinin olumlu gittiğini ve doğru yolda olduğunu söylemiş hatta Fenerbahçe'ye ziyarette bulunmuştu.

Daum, bir Alman televizyon kanalına şunları söylemişti: "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim."

"BEN BİR SAVAŞÇIYIM"

"Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...