Christoph Daum, 'Gol olmayınca bir şey ifade etmiyor'

/ Kaynak: DHA
Christoph Daum, 'Gol olmayınca bir şey ifade etmiyor'

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Daum şöyle konuştu: nbsp;"İlk devre baskılı oynadık ve rakibi kendi sahasına yıkmaya çalıştık. Bunu da yaptık. Top oranı bizdeydi. Bu baskı sonucu ve oyun hakimiyetinden sonra gol olarak bunları sonuçlandıramadık. Çok net gol pozisyonu az vardı. Penaltıda golü de yiyebilirdik. İkinci devre daha da baskıyı artırdık. Çok net bir gol pozisyonumuz vardı, Sestak'ın pozisyonu. Diğer yakaladığımız pozisyonlar bu kadar net değildi. Müsabakaya bakıldığında baskılı oynuyorsunuz, sağdan soldan ortalar geliyor ve gol atmaya çalışıyorsunuz. Rakibe baskı kuruyorsunuz ve neticede gol olmayınca bunlar bir şey ifade etmiyor. Takımımızı mücadele açısından kutluyorum. Ceza sahası içinde ve sonuçta istediğimiz o golü bulamadığımız için üzgünüm."
"90 DAKİKA İYİ ÇALIŞTI"
Bir gazetecinin, "Bu maçta Sestak'ı tercih ettiniz. Bu değişikliğin sebebi neydi?" sorusuna Daum, "Bu ilk kez değil. Bir kere daha oynattım. Bence 90 dakikada iyi çalıştı. Fakat golü atsaydı bunu süsleyebilirdi. İdmanlarda çok iyi çalıştığı için bu şansı verdim" dedi. nbsp;
BASSER: "KAZANMA KONUSUNDA SIKINTI ÇEKİYORUZ"
Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Basser maçla ilgili şunları söyledi:
"Bugünkü sonuçtan mutlu olduğumuzu söyleyemem. Burası bizim evimiz, kendi sahamız ve sezon başından beri burada kazanma konusunda sıkıntı çekiyoruz. Bunu çözmemiz gerekiyor. Üst sıralara oynamak istiyorsanız evinizde galibiyet almanız gerekir. Kazanamadığımız için gerçekten çok üzgünüz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...