Chris Lofton, Beşiktaş'ta

/ Kaynak: CHA
Chris Lofton, Beşiktaş'ta

SPOR Haberleri  / CHA

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, transfer çalışmaları kapsamında ABD'li oyuncu Chris Lofton'u kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, transfer çalışmaları kapsamında ABD'li oyuncu Chris Lofton'u kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın, kadrosunu güçlendirmeye devam ettiği belirtildi. Siyah - beyazlıların, skorer oyun kurucu Chris Lofton ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. nbsp;

Chris Lofton kimdir?
27 Mart 1986 ABD doğumlu olan Chris Lofton, 1.88 boyundadır. Oyun kurucu olarak görev alan deneyimli oyuncu, skorer yönüyle ön plana çıkmaktadır. 2008-2009 sezonunda ülkemizde Mersin Büyükşehir Belediye'de forma giyen başarılı oyuncu daha sonra Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde oynamıştır. Chris Lofton son olarak geçtiğimiz sezon İspanya'nın Lagun Aro GBC takımında forma giydikten sonra 2013-2014 sezonu başında Beşiktaşımız ile sözleşme imzalamıştır.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...