Chelsea'den Drogba'ya 'Yakında görüşeceğiz'

Chelsea'den Drogba'ya 'Yakında görüşeceğiz'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesinin ardından kulüp 'Yakında görüşeceğiz Didier' mesajını yayınladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşti. İlk maçı 26 Şubat'ta İstanbul'da oynayacak sarıkırmızılılar, İngiltere'deki rövanş mücadelesine 18 Mart'ta çıkacak. Chelsea, en son 1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Galatasaray'ı İngiltere'de 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup etmişti. Chelsea, 2003-04 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında, Beşiktaş'a İngiltere'de 2-0 yenilip, deplasmanda ise 2-1 kazandı. Mavibeyazlılar, 2007-08'de F.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İstanbul'da 2-1 yenilmiş, İngiltere'de 2-0 kazanarak elemişti. Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde sekiz yıl formasını giydiği Chelsea ile eşleşmesinin ardından sevincini Twitter'da paylaştı. Kuraların fotoğrafını paylaşan Fildişi Sahilli futbolcu, "Ne kura ama... Şampiyonlar Ligi'nin en şanslı adamı benim. İki maçı da evimde oynayacağım. Birkaç ay içinde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. Chelsea Kulübü ise Twitter'dan, "Yakında görüşeceğiz Didier" mesajını yayınladı. nbsp;Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, kuradan bir gün önce, "Chelsea'yi istiyorum" dileği gerçekleşti. Aysal, kura sonrası ise, "Rakip ayırt etmiyoruz. Çok iyi bir ikinci devre geçirerek hem ligdeki 11 puanlık farkı kapatacağımıza hem de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final hedefimizi yakalayacağımıza inanıyorum" dedi. Jose Mourinho, Marsilya'dan hayran olduğu Didier Drogba'yı 2004'te Chelsea'nin başına geçer geçmez yaklaşık 30 milyon Euro'ya transfer etmişti. Drogba, 2004-12 yılları arasında forma giyip 3 lig ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandığı Chelsea'de 341 karşılaşmaya çıkıp 157 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...