Chelsea Sunderland maçında gol düellosu

Chelsea Sunderland maçında gol düellosu

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nde Sunderland ile Chelsea karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada gülen taraf 4-3'lük skorla Maviler oldu.

İngiltere Premier Ligi 14. haftasında Chelsea, Sunderland'a konuk oldu. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı 4-3 kazanan Maviler, ligdeki puanını 30'a yükseltti. Karşılaşmaya etkili başlayan Sunderland, 14. dakikada Jozy Altidore ile 1-0 öne geçti. Chelsea'nin bu gole cevabı gecikmedi. Deplasman ekibi, 17. dakikada Frank Lampard ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. 36. dakikada Belçikalı golcüsü Eden Hazard ile bir gol daha bulan Maviler, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu etkili başlayan Sunderland oldu. Ev sahibi ekip, John 0'Shea ile skoru 2-2'ye getirdi. Eden Hazard, mücadelenin 62. dakikasında bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle Chelsea'yi deplasmanda 3-2 öne geçirdi. Öne geçtikten sonra ataklarını sürdüren Maviler, 84. dakikada Phil Bardsley'nin kendi kalesine attığı golle 4-2'lik skorla farkı 2'ye çıkardı. nbsp; Karşılaşmanın 86. dakikasında Sunderland adına Phil Bardsley'nin attığı gol sadece skoru belirledi ve Chelsea sahadan 4-3'lük skorla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Maviler ligde puanını 30'a yükseltirken, ev sahibi ekip 8 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...