Chapecoense dünyaca ünlü futbolcuları reddetti

Düzenleyen:
Chapecoense dünyaca ünlü futbolcuları reddetti

SPOR Haberleri

Chapecoenseli başkan Ronaldinho, Riquelme ve Gudjohnsen gibi futbolcuların kulüpte oynama istediğini "Mütevazi takımız, böyle oyuncularla oynayamayız." sözleriyle reddetti.

Kolombiya'daki uçak kazasında futbolcularını kaybeden Chapecoense Kulübü, sıfırdan yapılanmaya gidiyor. İlk iş olarak teknik direktör Vagner Mancini ile anlaşmaya varan Brezilya Kulübü önümüzdeki haftadan itibaren de transfer çalışmalarına hız verecek.

BAŞKAN, ÜNLÜ FUTBOLCULARI REDDETTİ
Ronaldinho, Riquelme ve Gudjohnsen gibi futbolcuların tekrar futbol oynama isteklerini ilettiği Chapecoense, sürpriz bir çıkışa imza attı. Brezilya kulübünün başkanı Ivan Tozzo yaptığı açıklamada "Biz gösterişsiz ve mütevazi bir takımız, bu tarz oyuncularla oynayamayız" diye konuştu.

ŞAŞKINLIK YAŞATTI
Tozzo'nun bu açıklamaları Güney Amerika basınında futbolseverlere şaşkınlık yaşatırken Chapecoense'nin alt yapıdan ve kiralık olarak kadrosuna katacağı isimlerle yola devam edeceği ifade edildi.

Chapecoense dünyaca ünlü futbolcuları reddetti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...