Ceza aldı, 3 puanı getiren golü attı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Ceza aldı, 3 puanı getiren golü attı

SPOR Haberleri  / Sabah

Riekerink, Perşembe günü Florya’da idman performansını beğenmediği Bruma’ya koşu cezası verdi. İki gün sonra Portekizli, Adana’da G.Saray’a galibiyeti getirdi ve hocasına kendisini affettirdi

Gençlerbirliği'nin ardından Adana deplasmanında da galibiyeti getiren tek golü atmayı başaran Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma'nın Adanaspor maçına nasıl motive olduğunun perde arkası aralandı. İşte geride kalan haftada Florya'da yaşananlar: Oyuncuların antrenman performansına çok önem veren teknik direktör Riekerink perşembe günkü çalışmada istediklerini yapmayan Bruma'ya ceza verdi. Takım arkadaşları idman bitiminde soyunma odasının yolunu tutarken Bruma sahada tek başına koşmaya başladı. Bu dakikalarda Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında takıma moral vermek isteyen Başkan Dursun Özbek tesislere geldi. Görevliler Bruma'ya da haber verdi ve genç oyuncu terli terli Özbek'in yanına gitti. Özbek'in konuşmasının ardından sahaya dönen Bruma ceza koşusunu bitirdi ve bireysel şut çalışması da yaptı. Portekizli yıldız ekstra çalışmasının karşılığında Adana'da attığı golle Galatasaray'ın kazanmasını sağladı ve kendisine ceza idmanı yaptıran hocası Riekerink'in gönlünü aldı.

BU ASLAN BAŞKA ASLAN
Galatasaray geçen sezon 34 haftalık lig maratonunda İstanbul dışında sadece 3 galibiyet almış, sadece Konya, Trabzon ve Akhisar deplasmanlarında gülebilmişti. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ise dış sahada 'Aslan' kesildi. Akhisar ve Gençlerbirliği'nin ardından Adana'da da gülen Cimbom yenilgi yüzü görmediği 5 deplasmanda 11 puan topladı. Deplasmanlarda 4 gol atan Bruma, bu maçların yıldız ismi olmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...