Ceyhun Kazancı'dan Halil Dervişoğlu açıklaması; "Acil bir işim var diyerek telefonu kapattı"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ceyhun Kazancı'dan Halil Dervişoğlu açıklaması; "Acil bir işim var diyerek telefonu kapattı"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu transfer çalımıyla ilgili açıklamada bulundu. Siyah-Beyazlı idarecinin, "Acil bir işim var diyerek telefonu kapattı" şeklinde aktardığı transfer görüşmesi dikkat çekti. Galatasaray, Brentford forması giyen eski oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle görüşmeye başlandığını KAP'A bildirdi, transfer resmiyet kazandı.

Galatasaray, Brentford forması giyen eski oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle görüşmeye başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

A Milli Takım formasını 15 kez giyen 23 yaşındaki futbolcu, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında ve 2021-2022 sezonunun tamamında kiralık olarak Galatasaray'da oynamıştı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1680247265057710082

CEYHUN KAZANCI: ACİL BİR İŞİM VAR DEDİ

Dün akşam Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan Halil Dervişoğlu için Galatasaray'ın son anda devreye girdi ve işi bitirdi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı transfer çalımıyla ilgili şunları söyledi:

"Halil Dervişoğlu ile her konuda anlaşmıştık. 'Protokolü imzalatalım ve hangi forma numarasını istersin' diye sormuşken acil bir işim var diyerek telefonu kapattı. Dün geceden beri ulaşamıyorduk ki acil işinin Galatasaray ile sözleşme imzalamak olduğunu öğrendik."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...