Cevad Prekazi yuvaya dönüyor

Cevad Prekazi yuvaya dönüyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Ujfalusi'den sonra, Cevad Prekazi'yi de İstanbul'a davet etti. Efsane ismin scout olarak çalışması bekleniyor.

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisine düşen Galatasaray yapılandırmalara devam ediyor. Eski oyuncusu Tomas Ujfalusi'yi İstanbul'a çağıran ve Mancini'nin idari yardımcılık görevini teklif eden sarı-kırmızılılar, şimdi de Cevad Prekazi'yi Türkiye'ye davet etti. Cuma günü İstanbul'a gelecek Galatasaray'ın efsane eski futbolcularından Prekazi, yönetimle kulüpteki yeni görevi için görüşmelerde bulunacak. Konuyla ilgili NTV Spor Radyo'ya açıklamalarda bulunan Bülent Ünder, "Prekazi'nin alt yapının başına geçmesi gibi bir durum yok. Önce kendisinden faydalanılacak alan belirlenecek. Prekazi'den scout ekibi, Avrupa'da oyuncu taraması gibi konularda yararlanabiliriz" dedi. (ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...