Cesare Prandelli kanunları

Cesare Prandelli kanunları

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı, antrenman saatlerinden, yeni oyun sistemine kadar birçok konuda oyuncularını hizaya getirdi.

Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 13 gün süren ve önceki gün sona eren Avusturya-Macaristan kampına damgasını vurdu. Futbolcularıyla sık sık toplantılar gerçekleştiren İtalyan çalıştırıcı, prensiplerini anlattı ve sezon öncesinde bu kuralların dışına çıkılmasını kesinlikle istemediğini söyledi. İşte Cesare Prandelli'nin kanunları: 1-Takım olma felsefesinden ödün verilmeyecek. 2-Futbolcu, teknik ekip, sağlık ekibi, malzemeciler antrenman saatlerine uyacak. 3-Sahada birisi sakatlandığında yardıma koşulacak. 4-Herkes kendi görevini bilecek ve birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalışacak. 5-Maç sırasında sahanın her yerine baskı yapılacak. 6-Topun sahibi her zaman biz olacağız. 7-Seri ve dikkatli oynayıp, uzun paslarla sonuca gitmeyeceğiz.
SERT AMA BABACAN
Prandelli, oyuncularına kuralları olan bir teknik direktör olduğunun mesajını verirken disiplinden asla taviz vermeyeceğini de ortaya koyuyor. Sert-babacan tavırlarıyla davranışlarını dengeleyen İtalyan teknik adam, yeri geldiğinde üst üste yapılan hatalara da göz yumabiliyor. Antrenman sonrasında ise Prandelli tam anlamıyla başka bir insan oluyor. İtalyan çalıştırıcı, bir baba havasına bürünüp oyuncuların ailevi sorunlarıyla bile ilgileniyor. Kamp sonrasında sarı-kırmızılı futbolcuların kısa sürede Prandelli'nin hem oyun sistemine hem de karakteristik özelliklerine çok çabuk uyum sağladığı gözlerden kaçmıyor. nbsp;
Bruma amp;Olcan'a tam not
Galatasaray'da Avusturya ve Macaristan kamplarında öne çıkan isimler, Bruma ve yeni transfer Olcan Adın oldu. Geçer sezon ön çapraz bağları koptuktan sonra takıma nasıl döneceği merakla beklenen Bruma, fiziksel gelişimi ve hırsı ile dikkat çekti. Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, takıma sağladığı uyum ve performansıyla teknik heyeti sevindirdi.

Veysel sağ beke gözünü dikti
Honved karşılaşmasında sağ bekte gösterdiği performansla alkış alan Veysel Sarı, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin vazgeçilmezlerinden birisi olacağının sinyallerini verdi. İtalyan çalıştırıcının, Veysel ile Hamit Altıntop'u sağ bekte dönüşümlü olarak kullanmayı planladığı öğrenildi. Veysel Sarı, "İlk 11'de kendime yer bulmak için çok çalışıyorum" dedi.
gt; Bahadır ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...