Cenk Tosun kalmak istiyor, eşi ABD için bastırıyor

- Güncelleme:
Cenk Tosun kalmak istiyor, eşi ABD için bastırıyor

Spor Haberleri

Chicago Fire’den gelen teklifi ilk etapta reddeden Beşiktaş’ın golcüsü, eşinin ABD’de yaşamak istemesi üzerine “Sezon sonunu bekleyelim” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un geleceği iyice belirsizleşti. ABD’de MLS ekiplerinden Chicago Fire’dan teklif alan yıldız golcü, bu teklifi ilk etapta reddetmiş ve futbol hayatını Beşiktaş’ta sürdürme kararı almıştı. Buna rağmen Chicago Fire’ın inadı sürüyor. Cenk Tosun’a ilk olarak yıllık 2 milyon dolar öneren Amerikalılar, teklifi 2,2 milyon dolara yükseltti. Bu ısrar üzerine kafası karışan 31 yaşındaki oyuncuya şimdi de eş baskısı geldi.

YÖNETİM BEKLİYOR

Yıldız golcünün eşi Ece Tosun’un ABD’de yaşamak istediği ve bu durum sonrası Cenk Tosun’un kararsız kaldığı öğrenildi. Beşiktaş yıldız golcüsünü satarsa 2 milyon dolar bonservis bedeli kazanacak. Yönetim de Şenol Güneş de Cenk Tosun’a baskı yapmıyor. Şu anda Beşiktaş’tan 600 bin avro yıllık ücret kazanan tecrübeli oyuncunun zorla takımda tutulması durumunda motivasyonunun ve performansının düşmesinden çekiniliyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...