Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst transferi en çok Rachid Ghezzal'i sevindirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst transferi en çok Rachid Ghezzal'i sevindirdi

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı takımın hücum hattına Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst'u transfer etmesinin kendisini sevindirdiğini söyledi. Asist kralı, "Kulübün başarılı olma isteğini bu tür iyi isimlerle göstermesi çok önemli" dedi.

"İyi oyuncular geldi, bazı iyi oyuncularımız da gitti. Bu sene yeni gelen oyuncuların bazılarını zaten tanıyorum. Onlarla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Beraber çalışma fırsatı bulacağız, yaklaşık bir ay idman yapacağız, hazırlık maçları oynayacağız. Bu süreçte birbirimizi daha iyi tanıyacağız ve daha iyi bir uyum oluşturacağız. Çok kaliteli isimler geldi ve bu yüzden ben gerçekten mutluyum. Beşiktaş zaten her zaman iyi isimler alan büyük bir takım. Beraber çalışıp, lige en iyi şekilde başlayacağız. Bir kere yaşadığım şampiyonluğu tekrar yaşamak için gerçekten çok heyecanlı ve hırslıyım."

Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst transferi en çok Rachid Ghezzal'i sevindirdi

Yeni sezonu coşkuyla beklediğini söyleyen Cezayirli oyuncu, "Transferlerimizin hepsiyle oynayacağım için heyecanlıyım. (Romain) Saiss'i önceden tanıyorum. Cenk'i (Tosun) de tanıyorum. Şampiyon olduğumuz sene beraber oynamıştık. Önceden oynadığım, alışık olduğum ve birbirimizi tanıdığımız için Cenk'in gelmesi beni sevindirdi. Sadece yeni gelenler değil, şu an takımda olanlar, sözleşme uzatanlar ve gençler de var. Bu sezon öncesi ciddi anlamda çok heyecanlı ve coşkuluyum. Çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Önümüzdeki sezon bizimle beraber olacak gençler var. Bazıları sahada görev alacak. O yüzden tam takım olarak ciddi anlamda iyi işler yapacağımızı biliyorum." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...