Cenk Tosun: Derbi galibiyetimiz Tayyip Talha Sanuç'a armağan

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cenk Tosun: Derbi galibiyetimiz Tayyip Talha Sanuç'a armağan

SPOR Haberleri

Cenk Tosun bu akşam Fenerbahçe’ye karşı şanssızlığını kırdı ve sarı-lacivertli ağları 2 kez sarsarak galibiyette önemli rol oynadı. Milli golcü zaferi, 10. dakikada sakatlanan takım arkadaşına adadı: "Galibiyet Tayyip Talha Sanuç'a armağan. Talihsiz bir sakatlık geçirdi. İlk duyumlar, uzun süre uzak kalacak gibi. Çapraz bağ şüphesi var. Devre arası konuştum, ben de ağır sakatlıklar geçirdim. Belki 6 ay oynayamayacak ama önünde 10 sene var. Ona armağan olsun bu maç.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti. Siyah- beyazlıların golleri 58 ve 62. dakikalarda Cenk Tosun ve 75. dakikada Redmond’dan geldi. 

Maç öncesi Gaziantepspor ve Beşiktaş formalarıyla sarı-lacivertlilere karşı 14 defa rakip olan Cenk, gol atamamıştı. Ancak Cenk Tosun bu akşam Fenerbahçe’ye karşı şanssızlığını kırdı ve sarı-lacivertli ağları 2 kez sarsarak galibiyette önemli rol oynadı.

Cenk Tosun: Derbi galibiyetimiz Tayyip Talha Sanuç'a armağan

Şenol Güneş, 35 yıllık teknik direktörlük kariyerinin ilk Kadıköy galibiyetini elde etti.

GALİYETİ TAYYİP TALHA'YA ARMAĞAN ETTİ

Süper Lig'de 25 maçta 12 gole ulaşan Cenk Tosun maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Galibiyet Tayyip Talha Sanuç'a armağan. Talihsiz bir sakatlık geçirdi. İlk duyumlar, uzun süre uzak kalacak gibi. Çapraz bağ şüphesi var. Devre arası konuştum, ben de ağır sakatlıklar geçirdim. Belki 6 ay oynayamayacak ama önünde 10 sene var. Ona armağan olsun bu maç.

Takım arkadaşlarımı kutlarım. Yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Hepsinin yüreğine sağlık. Nathan Redmond'a teşekkür ederim, iki asist yaptı bana. İkinci yarı çok iyiydik. Mert Günok'a teşekkür ederim, çok iyiydi. Herkese teşekkür edeirm. Önemli bir 3 puan, yorgunuz ama bunlar tatlı yorgunluk. 3 puan için sevinçliyiz."

Cenk Tosun: Derbi galibiyetimiz Tayyip Talha Sanuç'a armağan

Vincent Aboubakar son 4 lig maçını da boş geçmedi. Kamerunlu yıldız Beşiktaş'taki 3. döneminde 8 maçta 4 golle oynuyor.

ABOUBAKAR: TAYYİP TALHA İÇİN ALDIK

Vincent Aboubakar'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Öncelikle Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olan Tayyip'in sakatlığı yüzünden çok üzgünüz. Bu galibiyeti Tayyip Talha için aldık! 10 kişi kaldığınız zaman daha çok koşmalısınız, yardımlaşmalısınız. Sahada müthiş bir ruh, müthiş bir karakter gösterdik.

10 kişi ancak savaşarak kazanabilirsiniz. Maçtan önce kafamda maçı yaşıyordum. Buraya kazanmak için geldiğimizi söylemiştim. Bu yüzden çok koştum. Hepimiz çok koştuk. Biz Beşiktaş'ı hak ettiği yer olan zirveye taşımak için buradayız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1642632022240776193

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...