Cenk Tosun: Dele Alli Şenol hocanın dokunuşlarıyla daha iyi yerlere gelecektir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cenk Tosun: Dele Alli Şenol hocanın dokunuşlarıyla daha iyi yerlere gelecektir

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Cenk Tosun'un takımla çalışmalara başladığını duyururken, Emrecan Uzunhan'ın burun kemiğinde kırık tespit edildiği ve Valentin Rosier'in de ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün gerçekleştirilen antrenmanda yer almadığını açıkladı. Öte yandan Cenk Tosun'un Dele Alli esprisi sosyal medyada ilgi gördü.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın Antalya kampında Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle forma giyemeyen Cenk Tosun, 9 Aralık 2022 itibarıyla takımımızla çalışmalara başlamıştır.

BEŞİKTAŞ'TA GRİP SALGINI

Futbol A Takımımızın Antalya’da Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında burnuna darbe alan futbolcumuz Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Ayrıca Uzunhan’da üst solunum yolu enfeksiyonu bulgularına rastlanmıştır.

Futbolcumuz Valentin Rosier, ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almamıştır."

https://twitter.com/Besiktas/status/1601564279437930497

Cenk Tosun: Dele Alli Şenol hocanın dokunuşlarıyla daha iyi yerlere gelecektir

CENK TOSUN'DAN DELE ALLİ SÖZLERİ

Antalya kampında A Spor'a röportaj veren Cenk Tosun, Şenol Güneş'in yeni gözdesi Dele Alli için "Dele Alli çok iyi bir insan, herkes çok seviyor. Malzemecisinden şoförüne herkese kendini sevdirir. Şenol hocanın dokunuşlarıyla daha iyi yerlere gelecektir. Onun için de kolay değil, farklı bir kültür sonuçta" dedi.

Röportaj sırasında şu diyalog gülümsetti.

Cenk Tosun: "Dele dün maç esnasında canlı yayın açtı, Allah'tan fark ettik. Orada futbolculara sallarken falan videomuz çıksa..."

Sercan Dikme: "Messi'ye sallarken videon çıksa?" 

Cenk Tosun: "Haşa, ona sallanmaz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...