'Cenk Tosun 27 milyon sterline Everton'da'

Düzenleyen:
'Cenk Tosun 27 milyon sterline Everton'da'

SPOR Haberleri

İngiliz BBC, Beşiktaş ve Everton'ın Millî futbolcu Cenk Tosun transferi için 30 miyon euroya (yaklaşık 136 milyon TL'ye) anlaştığını duyurdu.

Cenk Tosun'un bitmek bilmeyen Everton'a transfer öyküsünde mutlu sona ulaşıldı.

BBC'de Phil McNulty imzayıyla yayınlanan haberde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Everton'la yürüttüğü görüşmelerin sonuçlandığı bilgisi verildi.

Beşiktaş Başkanı'nın 26 yaşındaki golcü futbolcunun Everton'a transferine izin verdiği belirtilirken 25 milyon sterlinle başlayan görüşmelerde 27 milyon sterline (30 milyon euroya) anlaşma sağlandığı vurgulandı.

Cenk Tosun'un Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmasında önemli bir rol oynadığı belirtilirken Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın yıldız futbolcudan beklentilerinin büyük olduğu belirtildi.

Everton'ın 90 milyon sterline Manchester United'a sattığı Romelu Lukaku'nun yokluğunu hissettiği vurgulanırken Londra'ya gelen Fikret Orman'ın Everton'ı 27 milyon sterlin ödemeye ikna ederek İngiliz ekibinin bu eksikliğinin giderilmesini sağladığı anlatıldı.

Cenk Tosun'un bugün resmen duyurulması bekleniyor.

Allardyce'ın Cenk Tosun'u Liverpool'la oynanacak kupa maçı kadrosuna alması bekleniyor.

Bu transferin gerçekleşmesinin ardından Beşiktaş'ın bir forvet oyuncusunu kadrosuna katması bekleniyor. Öne çıkan isimler ise Slimani, Balotelli ve Giroud.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...