Cengiz’in gözü mahkemede

Cengiz’in gözü mahkemede

SPOR Haberleri

14. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2019'da yönetimin ibra edilmediği kongredeki sayımın usullere uygun olduğuna hükmederse aday olamayacak

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray'da açıklanan erken seçim kararı sonrası Burak Elmas, Metin Öztürk ve Cengiz Özyalçın adaylıklarını açıklamıştı. Akıllardaki soru ise Mustafa Cengiz'in tekrar aday olup olmayacağıydı. Cengiz, bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz gün "Henüz bir kararım yok. Doktorlarım ve ailem bırakmamı istiyor" açılmasını yapmıştı. Ancak Cengiz'in kendi kararı dışında bir konu daha var, o da mahkeme. 16 Kasım'da Çağlayan 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden çıkacak karar Mustafa Cengiz'in de kararını doğrudan etkileyecek. 

Aday olmayı istiyor
Pazartesi günü görülecek davada daha önce verilen bilirkişi raporuna göre karar verilecek. Eğer mahkeme 2019'da yapılan ve yönetimin ibra edilmediği kongredeki sayımın usullere uygun olduğuna hükmederse Başkan Cengiz ve yönetiminden kimse aralık ayında yapılması ön görülen seçimlerde aday olamayacak. Tersi durumda ise Cengiz'in yanı sıra yönetimdeki isimlerden de başka adaylar çıkabilir. Bu yüzden Cengiz'in karar için mahkemeyi beklediği adaylığını net biçim de bu yüzden açıklamadığı öğrenildi.

NORVEÇ'TEN KÖTÜ HABER
Omar'da virüs çıktı

∂ Galatasaray, Norveç'ten gelen haberle şoke oldu. Bugüne kadar sadece bir oyuncusunda koronavirüs tespit edilen sarı-kırmızılılar, millî takım için ülkesine giden Omar Elabdellaoui'nin test sonucunun pozitif çıktığını öğrendi. Omar, karantina altına alındı.

TERİM’DEN ÜÇ GÜN İZİN
“Evinizde kalın!”

∂ Millî takım arasını şu ana kadar çalışarak geçiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularına üç gün izin verdi. Terim, oyuncularına mümkün olduğu kadar evlerinde kalmalarını, dinlenmelerini ve ikazları önemsemelerini istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...