Cengiz Ünder: İtalya'yı yeneceğiz

Cengiz Ünder: İtalya'yı yeneceğiz

SPOR Haberleri

Millî yıldızımız Cengiz Ünder, "Kimseden çekinmiyoruz. Fransa, Dünya Şampiyonu olarak geldi ama 2-0 yendik. Açılış maçının Roma’da olması benim için ayrı bir heyecan..." dedi.

A Millî Takım, EURO 2020’nin açılış maçında cuma günü ev sahibi İtalya ile Roma’da karşılayacak. Geçen sezonu Leicester City’de kiralık olarak geçiren Romalı Cengiz Ünder, bu karşılaşmanın kendisi için büyük anlam taşıdığını söyledi. “Roma Olimpiyat Stadı benim de evim sayılır” diyen yıldız oyuncu “Buranın kalbimde ayrı yeri olacak. Avrupa'ya açıldığım ilk kulüp Roma olmuştu. Bunun için mutluyum. 1,5 yıldır bu maçın oynanmasını bekliyorum, çok heyecanlıyım" dedi.

İyi başla, iyi gitsin
İtalya’dan çekinmediklerini söyleyen Cengiz Ünder “Biz de çok iyi bir takımız. Fransa, Dünya Şampiyonu olarak geldi, 2-0 yendik. Kendi potansiyelimizi biliyoruz. İtalya'yı yenecek güce sahibiz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Açılış maçı oynayacağız, iyi başlarsak iyi gidecek. Elimizden gelenin yüz katını yapmaya hazırız. Ben takımıma, onlar bana inanıyor. Hocamız, herkes birbirine çok güveniyor. Maça yüzde yüz hazırız. Hepimiz 1,5 yıldır bu maçı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletimiz gururlanacak
Millî takımın yıldız savunmacısı Ozan Kabak, TGRT Haber TV’nin canlı yayınına katılarak turnuva öncesi değerlendirmelerde bulundu. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyleyen Ozan Kabak, “Maçlarımızın ikisini Bakü’de oynayacak olmamız büyük avantaj. Kendimizi evimizde hissedeceğiz. Milletimizin bizi her zaman desteklediğini biliyoruz. İnşallah alacağımız güzel sonuçlarla onları gururlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye çok gelişti
Cuma günü karşılaşacağımız İtalya'nın teknik patronu, Roberto Mancini, "Türkiye önünde iyi oynamak, iyi sonuç almak çok önemli. Çok güçlü bir takım. Oyuncularına bakın. Çok teknikler, fizikleri çok iyi. Son yıllarda Türkiye çok gelişti" açıklaması yaptı.

Roma yolcuları
Almanya’daki hazırlık kampını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamlayan A Millî Takım, bugün İtalya’ya hareket edecek. Antalya ve Almanya kamplarında sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlanan millîler, Roma’da İtalya ile oynayacakları açılış maçını beklemeye başlayacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...