Cenazeye izin verilmediği söylenmişti, gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:
Cenazeye izin verilmediği söylenmişti, gerçek ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Sportif Direktör Rudi Völler, Bayer Leverkusen kulübünün Hakan Çalhanoğlu'na cenaze için izin vermediği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Hakan Çalhanoğlu hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Hakan Çalhanoğlu'nun, hayatını kaybeden babaannesinin cenaze törenine katılmasına Bayer Leverkusen'in izin vermediği yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Völler, böyle bir durumun olmadığını dile getirdi.

"KENDİSİ KALMAK İSTEDİ"

Völler Alman basınına konuşurken, ''Bu tamamen saçmalık. Hakan bizi babaannesinin durumu hakkında bilgilendirdi. Üzgündü ancak ailesiyle görüşüp kalmaya karar verdiğini bize söyledi. Kendi seçimi. Hakan bizim için önemli bir oyuncu. Ona her zaman saygı duyuyoruz. Çıkan haberler safsatadan ibaret'' ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Leverkusen formasıyla 8 resmi maça çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...