Cem Kınay'dan Interpol açıklaması

Cem Kınay'dan Interpol açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Cem Kınay, Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı iddialarına yanıt verdi

Galatasaray'ın başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Cem Kınay'ın Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Cem Kınay, konuyla ilgili Sabah'a şu açıklamayı yaptı; "Önemli yatırım yaptığım Turks and Caicos Adaları'na 2009 yılında İngiliz Hükümeti siyasi darbe yaptı. Mallarıma el koyuldu. Siyasi mücadelenin günah keçilerinden birisi seçildim ve yıllar sürecek bir hukuk mücadelesinin içerisine itildim. Hakkımda açılan çoğu davayı kazandım ve kazanmaya devam edeceğim. Masumum, bu siyasi bir komplo. Interpol'la ilgili hakkımda ne bir iddianame ne de bir mahkeme söz konusu. Kaçak değilim. Listeler, Divan Başkanlığı'na verilmeden önce Sayın Yarsuvat'a yazılı olarak durumumla ilgili gerekli bilgiyi verdim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...