Çekilin yoldan Aslan geliyor! Galatasaray play-off'a yükseldi

- Güncelleme:
Çekilin yoldan Aslan geliyor! Galatasaray play-off'a yükseldi

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı takım 3-0’lık ilk maç avantajıyla çıktığı karşılaşmada İcardi’nin golüyle rakibini nakavt etti. Tek can sıkıntısı Torreira’nın kırmızı kartıydı. G.Saray’ın gruplarla arasında sadece Molde maçları kaldı

O. Ljubljana önünde 3-0’lık ilk maç avantajı düşünülünce rövanş Galatasaray için idmandan farksızdı. Hatta Okan Hoca’nın alternatif sistem ve oyuncu denemeleri için fırsat olmuştu. Öyle ki Nelsson, Abdülkerim Trabzon maçına saklanırken stoperde Kaan-Emin tandemi vardı. Orta alanın süpürücüsü Torreira da takıma dönmüştü. Bu oyuncunun hamaratlığı sadece defansa katkı vermiyor, ön alan hücum varyasyonlarının da daha rahat yapılmasını sağlıyor.

İCARDİ ÇOK KLAS

İcardi’nin golündeki kaleciyi çaresiz bırakan vuruş kalitesi ne derece klas bir oyuncu olduğunun bir kere daha ispatı gibiydi. Boey’in bindirmeleri yeni sezon için umut vericiydi. Fakat ‘olumlu atak sonlandırma’ sıkıntısı Kayseri maçındaki gibi yine ön plana çıktı. Sezon başı olduğu için bunlar yerine gelecektir. Kerem’in geçen sezondan öne çıkan, defans arkasına isabetli paslarını da henüz görebilmiş değiliz. Dün de top kayıpları dikkat çekiciydi.

KALİTE FARKI BÜYÜK

G.Saray’ın kadro değeri 247 milyon, Ljubljana’nın ise 12 milyon avro olunca Sloven ekibinin gücü belliydi. Topu alıp atak deneseler de G.Saray’ın on sekiz yakınına bile gelmekte zorlandılar. Torreira’nın dikkatsizliği ile kızarmasından sonra 10 kişi kalan Cimbom’un topla oynama oranı yüzde 60’tı. Temsilcimiz sahadan rahat bir turla ayrıldı. Play-off’ta rakip Molde. Tipik Norveç fizik gücüne ve sertliğine sahip, dikkatli olunmalı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...