Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde A Milli Takım SOS veriyor

Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde A Milli Takım SOS veriyor

SPOR Haberleri

Gökhan Töre krizinin yanı sıra Volkan ile Burak polemiği, sakat oyuncular ve futbola olan ilgisizlik Teknik Direktör Fatih Terim'i kara kara düşündürüyor

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ile yarın yapacağı karşılaşma öncesinde gergin ve sıkıntılı. Ay-yıldızlıları bu önemli 90 dakika öncesinde en fazla zorlayan şüphesiz Gökhan Töre krizi. 15 Ekim 2013'teki Hollanda maçı öncesi kampta Gökhan Töre'nin, takım arkadaşları, Bayer Leverkusen'de birlikte oynayan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'a silah çektiği iddia edilmişti. Hakan Çalhanoğlu'nun babasının "Onun çocuğuna silah sıkmaya kalksalar ne olur?" diyerek Fatih Terim'i, Töre'yi, Milli Takım'a çağırması nedeniyle eleştirmesi olaya yeni boyut kazandırdı. Töre faktörü sonrasında Hakan Çalhanoğlu'nun ve Ömer Toprak'ın sakat olmadıkları halde aldıkları raporlarla A Milli Takım kampına katılmadığı iddiası zorlu Çek maçı öncesi ay-yıldızlıların havasını bozan en önemli faktör oldu. F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel cephesinde ise iddialar benzerlik taşıyor. Süper Kupa maçı sonrası 3 maç ceza alan ve Terim'in İzlanda maçı kadrosuna dahil etmediği tecrübeli kaleci, Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası milli davet almıştı.
Taraftar da uzaklaştı
Dedikodulara göre Volkan'ın sakatlığını bahane ederek kampa gitmek istemedi. Keza Erciyes maçında sakatlanan G.Saraylı Burak Yılmaz'ın da F.Bahçe derbisini düşünerek, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında oynamak istemediği ileri sürülüyor. Süper Lig'de karşılaşmalarına taraftarın ilgi göstermeyip futboldan uzaklaşması da Milli Takım'ı düşündüren diğer bir faktör. Saracoğlu'ndaki maçta tribünlerin dolup dolmayacağı da ay-yıldızlıların kafasındaki soru işareti. Teknik Direktör Fatih Terim'ın sıkıntıları sadece saha dışındaki nedenlere bağlı değil. Üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle kadroda büyük değişim yapacak olan İmparator yepyeni bir takımı motive etme uğraşı veriyor. A Milli Takım'ın böylesine önemli maç öncesinde havası bozuk ve gözüken şu ki yarın sahada işi gerçekten zor.

Fatih Terim nbsp;Çekleri ezberletti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti'ni futbolcularına ezberletti ve uyarılarda bulundu. Çek'lerin, Hollanda'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın üzerinde duran İmparator, ay-yıldızlı futbolculara "Sahada sürekli konuşun ve asla oyundan kopmayıp inancınızı hep taze tutun" ikazını yaptı. Terim, rakipleri karşısında çabuk hücum etmeleri gerektiğinin altını da çizerek, oyuncularına "Hücuma çıkarken 3-4 pasta pozisyona girip kaleye inmeliyiz ve bol bol şut çekmeliyiz" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...