Çebi'den Galatasaray'a büyük taş: Bir kupayı da hakkınızla alın...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çebi'den Galatasaray'a büyük taş: Bir kupayı da hakkınızla alın...

Spor Haberleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Geçen sezon ‘ligi bitirtmeyiz’ diyenler şimdi de Lale Orta’nın değişmesini istiyor. Bir kupayı da bileğinizin hakkıyla kazanın. MHK’nın değil, hakemlerin değişmesi lazım" dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulunda esti gürledi. Siyah beyazlıların patronu, yaptığı konuşmada sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’a ve TFF’ye yüklendi. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un ‘Bu ligi bitirtmeyiz’ sözlerini hatırlatan Çebi “Bu lafları söyleyenler şimdi de MHK Başkanı Lale Orta’nın değişmesini istiyor. Bir sezon da çıkın oynayın, bileğinizin hakkıyla bir kupa kazanın” dedi.

SİYAHI İYİ BİLİRİZ

Ahmet Nur Çebi “Lale Orta Hanımefendi’yi tanımam. MHK’yı değiştirerek, TFF’nin ayakta kalma formülünden vazgeçecekler. Bu iş bitmiştir. Suçlu ve günah keçisi MHK değildir. Onları oraya getirenler ve yönetemeyenlerdir. Hakemlerin hepsini değişmesi gerekiyor. Hepsinin kulüplerle ilişkisi var. 85 milyonluk ülke 20 tane yeni hakem çıkaramıyor mu? TFF’ye bir önerim var; bundan sonra kurullar da seçimle belirlensin. Getirin Riva’ya sandığı, biz seçelim” dedi.

"YAPAMAZSINIZ!"

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray’da forma giyen Yusuf Demir’in yerli statüsünde olmasını sağlayan ‘mavi kart’ uygulamasına tepki gösterdi. Çebi, “Yeni bir oyuncu kuralı getirilmiş. Bakıyorum, bu bir kulübe yarıyor. Bir kulübe yarayan bir şey diğer kulüplere yaramıyorsa bunu yapamazsınız” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...