Çebi: Bir kuruşu sokağa atmam

Çebi: Bir kuruşu sokağa atmam

SPOR Haberleri

Transferde en ince ayrıntıyı düşündüklerini söyleyen siyah beyazlıların patronu, "Beşiktaş'ın bir kuruşunu sokağa; geleceğimizi de riske atmam" dedi

Murad Tamer

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gelecek sezonun transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kulübün şartları doğrultusunda takviyeler yapacaklarını belirten Çebi, "Şampiyon kadroyu mümkün olduğu kadar korumak istiyoruz. Hocamızla ve ekibimizle birlikte en ince ayrıntıyı düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Ama Beşiktaş'ın bir kuruşunu sokağa; geleceğimizi de riske atmam. Anlamsız harcamaların sıkıntısını bu kulüp gelecekte çekmemeli" diye konuştu.

Limit sıkıntısı
Geçtiğimiz günlerde kendi kaynaklarından 2,8 milyon avro ödeyerek Beşiktaş'ın ceza almasını engelleyen Ahmet Nur Çebi, "Artık önümüzde sadece transfer limiti sıkıntısı var.  Tamamen yeni sezona odaklanmış durumdayız. Beşiktaş için her zaman taşın altına elini sokan insanlarız" diye konuştu. Sergen Yalçın’la görüşmelerin uzun sürmesini değerlendiren Çebi, "Gecikmiş olmasından dolayı altında bir şeyler aranıyor olabilir ama işin içinde profesyonellik var" dedi. >

Oturmaya gelmedim!
Beşiktaş'ın yeni transferi Salih Uçan'dan açıklama geldi. Siyah beyazlı taraftarların karşısına çıkacağı için çok heyecanlandığını belirten yıldız oyuncu, "Beşiktaş'a başarılı olmak için geliyorum, kulübede oturmak için değil" diye konuştu.

CEBİNDEN BORÇLARI ÖDEDİ
Beşiktaş’a feda olsun!

∂ UEFA'dan gelebilecek cezayı cebinden 2,8 milyon avro ödeyerek engelleyen Çebi, daha önce de kulübün acil ödemesi gereken borçları için 120 milyon liralık krediye karşılık ikisi annesinin, ikisi de kendisinin olmak üzere dört lüks evi ipotek ettirmişti. Başkan Çebi bu ödemeler hatırlatılınca, "Beşiktaş'a feda olsun" dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...