Çebi: Beşiktaş için kendimi yakarım

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Çebi: Beşiktaş için kendimi yakarım

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Her gün telefonuna yüzlerce mesaj geldiğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, “Bırakmamı istemiyorlar ama gaza gelmeyeceğim. Kesin kararımı 13 Kasım’da açıklayacağım” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi adaylık konusunda sessizliğini bozdu. Kasım ayının 22’sine kadar listeleri verme süresi olduğunu söyleyen Çebi, “Telefonuma ‘Bizi bırakma’ mesajları yağmur gibi geliyor. Sağlıklı düşünüyorum. Gaza gelmiyorum. Elbette babam, her babanın olduğu gibi evladına yol haritası çizdi. Bırakmam yönünde temennisi oldu. Fakat asla keskin bıçak gibi değil. 13 Kasım’da adaylık için açıklama yapacağım. Benim kongreden yana hiç tereddüdüm yok, kaybedeceksem de kazanacaksam da girerim” dedi.

YARIŞ DAHA BİTMEDİ

Ateşten gömlek giyip görev yaptığını söyleyen siyah beyazlıların patronu, “Beşiktaş için kendimi yakarım. Ancak eşime, çocuklarıma, aileme laf edeni de yakarım! Gece yarıları kızım aranıyor. Eşime birtakım yazılar atılıyor. Bunların hesabını sorarım” dedi. Şampiyonluk yarışının henüz bitmediğini söyleyen başkan Ahmet Nur Çebi, “Biz çok defa geriden gelip şampiyon olduk. Fenerbahçe ile Galatasaray hava yakalamış olabilir ama o hava tersine de dönebilir. Daha 28 maç var. Biz fikstür talihsizliği de yaşıyoruz” diye konuştu.

GÜNEŞ'İN ENERJİSİ BİTTİ

Şenol Güneş’in ayrılığını Abdullah Avcı’nın gidişine benzeten Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam lazım. Enerjim bitti’ deyince ısrar etmedim. Transferleri eleştiriyorlar ama Şenol Güneş’in bütün transferlerde onayı vardı. ‘Bu gelmesin’ dediği bir tane futbolcu olmadı, Onana dâhil hepsini onayladı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...