Çebi: 5+0+3 yerine 5+1+2 dedik

Çebi: 5+0+3 yerine 5+1+2 dedik

SPOR Haberleri

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karabük Üniversitesi'nde panele katıldı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yabancı kuralının 5+1+2 konusunda esneme yaptıklarını ve bunu Kulüpler Birliği'ne bildirdiklerini söyledi. Çebi, Almeida ve Fernandes transferi hakkında bilgi verdi. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karabük Üniversitesi'nde panele katıldı. Panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çebi hakemler konusunda çok canlarının yandığını söyledi.

"SÖZLEŞME ÇABA GEREKTİRİR"

Sezon sonu sözleşmesi bitecek portekizli oyuncular Almeida ve Fernandes hakkında bilgi veren Çebi, "Onların Beşiktaş'ta kalma isteklerine göre hareket edeceğiz. Fernandes iki aydır oynamıyor. Almeida ise daha istekli bir görüntü çiziyor. Beşiktaş'ta oynamak için çaba göstermeyen hiçbir oyuncuyla sözleşme imzalamayacağız" diye konuştu.

"YABANCI KURALINDA ESNEME YAPTIK"

Yabancı kuralı konusuna da değinen Ahmet Nur Çebi, "5+0+3 kuralında kararlılığımız vardı ama son yaptığımız görüşmeler sonunda 5+1+2 kuralına geçiş konusunda bir esneme yaptık ve bunu Kulüpler Birliği'ne bildirdik" dedi.

STAD ÇALIŞMALARI

Yeni stad çalımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Ahmet Nur Çebi, "Stadımızın açılışını ağustos ayına yetiştirmeye çalışıyoruz. Stat açılışı için en iyi organizasyonu yapmak için uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...