Çaykur Rizespor, Rıza Çalımbay'la görüşecek

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor, Rıza Çalımbay'la görüşecek

SPOR Haberleri  / AA

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından yarın Rıza Çalımbay ile görüşme yapılacağı bildirildi,

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından yarın Rıza Çalımbay ile görüşme yapılacağı bildirildi. nbsp;Teknik direktör Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-mavili kulüpten kendisine bir görüşme talebi geldiğini belirterek, "Yarın İstanbul'da görüşme yapacağız. Bu görüşmenin ardından her şey netlik kazanacak" dedi. nbsp;Çalımbay, daha önce Çaykur Rizespor'da çalıştığını ve camiayı iyi tanıdığını ifade ederek, "Süper Lig'de başarılı olabilmek için iyi bir kadro kurmak gerekli. PTT 1. Lig ile Süper Lig çok farklı. Bu nedenle iyi bir kadro kurulması lazım. Yapacağımız görüşmede bunların hepsini masaya yatırıp konuşacağız. Çaykur Rizespor artık çok ilerledi. Stadı, tesisleri ve imkanları ile çok farklı. Bununla da Çaykur Rizespor'un üst sıralara oynaması lazım" diye konuştu. nbsp;Yarın Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın İstanbul'daki ofisinde gerçekleşecek görüşmede Çalımbay'a 3 yıllık sözleme teklif edileceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...