Çaykur Rizespor 3 puana şartlandı

/ Kaynak: DHA
Çaykur Rizespor 3 puana şartlandı

SPOR Haberleri  / DHA

Çaykur Rizespor, sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor maçını kazanarak ligde düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

Süper Ligde kalma yolunda önceki hafta Kayserispor'u deplasmanda mağlup ederek çok önemli bir avantaj elde eden Çaykur Rizespor'da gözler şimdi Torku Konyaspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Geçen sezon Torku Konyaspor'u Süper Lig'e çıkaran ve bu sezonun ilk yarısında ayrılan teknik direktör Uğur Tütüneker, eski takımına karşı takımının başında olacak. Eski takımına karşı hissettiklerini içinde yaşayacağını ifade eden Tütüneker, ligde kalan maçlarda maksimum puanı almayı hedeflediklerini söyledi.


"SAHAMIZDA DA KAZANMALIYIZ"
Tütüneker, "Hedefimiz lig sonunda 40 puanın üstüne çıkmak. Ligde her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Son 3 deplasman maçımızı kazandık ama sahamızda 4 maçtır galip gelemedik. İçeride ve dışarıda oyunumuz değişiyor. Bunu istikrarlı hale getirmemiz lazım. Dışarıda olduğu gibi kendi sahamızda da kazanmalıyız. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de fazlasıyla sahibiz.Yeter ki taraftarımız yanımızda olup takımlarını desteklesin" dedi.


3 OYUNCU SAKAT
Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Görkem, Sercan ve Liban Abdi dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...