Cavcav, 'Belgeleri varsa konuşsunlar'

Cavcav, 'Belgeleri varsa konuşsunlar'

SPOR Haberleri

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Sneijder'in golünde topa uzanmak üzereyken elini çektiği iddia edilen kaleci Ferhat ve Stancu'ya sahip çıktı

Cavcav şunları söyledi: "Ben şerefli ve haysiyetli adamım. Benim olduğum yerde ne haysiyetsizlik ne de şerefsizlik olur. Bu tür iddialarla bir yere varılamaz. Bu iddiaları ortaya atanlar ya belgelesinler ya da daha fazla konuşmasınlar" dedi. Kaleciler Ramazan ve Ferhat'ın hataları sonucu puanlar kaybettiklerini ancak bunun hiç gündeme gelmediğine dikkati çeken Cavcav, bu konuda fazla konuşmayacağını söyledi.


GALATASARAYLILAR BENİ TEBRİK ETTİ!
Ferhat da kendini şu sözlerle savundu: "Ben ters tarafa giderken vurdu. Son anda uçtum, elimi uzatsaydım bile yetişemiyordum. Elimi indirdim, çekmedim. Maçın ardından performansımdan ötürü bütün Galatasaraylılar'dan tebrik aldım. Taffarel bile yanıma gelip beni tebrik etti. Anlamıyorum valla... İyi oynadığım halde yorumcular bile bana sallıyor, ayıp."


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...