Cavanda su dövdü!

Düzenleyen:
Cavanda su dövdü!

SPOR Haberleri

Lazio’dan 1 milyon 750 bin avro bedelle alınan Cavanda aynı fiyata satıldı. Keza Douglas da öyle

UEFA’nın Finansal Fair Play radarında olan ve adımlarını dikkatli atması gereken Trabzonspor'da iki yabancı gitti… Ve satış rakamları Fırtına’nın transfer politikasındaki durumunu özetler nitelikteydi… Sezon başı Lazio’dan 1 milyon 750 bin avroya alınan Luis Cavanda Espanyol’a 1.8 milyon avroya verildi. D.Moskova’dan 1.5 milyon avro bonservisle alınan Douglas ise yine aynı fiyata S.Lizbon’a satıldı… Bordo-mavililer kâr etmeyi bırakıp verdiği rakamları zor kurtardı ve bir anlamda havanda su dövmüş oldu. İki isimde bu yaşanırken bazı oyuncularda ise verilen ücretlere (Oscar Cardozo-5 milyon avro) yaklaşılamıyor.
Yerli operasyonu
Yabancılarda ayrılıklar olurken yerli isimlerde de operasyon söz konusu… Teknik Direktör Ersun Yanal, Özer ve Sefa’yı kadroda düşünmüyor ama oyuncular da gitmek istemiyor. Futbolundan çok tarzıyla ön planda olan Aykut Demir ise Osmanlıspor’a kiralık gidiyor. İshak Doğan’ın da eski kulübü Karabükspor ile anlaşmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...