Carlos, Sivas'a Twitter'den mesaj gönderdi

Carlos, Sivas'a Twitter'den mesaj gönderdi

SPOR Haberleri

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için kolları sıvayan Sivasspor, sambacı Roberto Carlos için temaslarını sürdürüyor.

nbsp;Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için kolları sıvayan Sivasspor, sambacı Roberto Carlos için temaslarını sürdürüyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan ve şu an Rusya'nın Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktörlük yapan Carlos ile Rusya'da görüşen Başkan Mecnun Odyakmaz'ın olumlu cevap aldığı, takımı Anzhi'den izin beklendiği belirtildi.

Bu arada Roberto Carlos, Twitter hesabından yeni takımıyla ilgili ipuçları verdi. Carlos, attığı twitte Sivasspor ile 3 yıllığına kontrat imzalayabileceğini, bunun kendisi için iyi bir karar olacağını yazdı.

Bu arada Sivasspor'da sözleşmesi biten bazı yabancı oyuncularla yollar ayrıldı. Golcü oyuncu Eneramo, Pedriel ile Rajnoch ve kaleci Senecky önümüzdeki sezon Sivasspor forması giymeyecek. (CİHAN)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...