Carlos 3,5 yıl aradan sonra Kadıköy'e gidiyor

Carlos 3,5 yıl aradan sonra Kadıköy'e gidiyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe, Roberto Carlos'un başına geçtiği Sivasspor'la kendi evinde mücadele edecek. Hakem Özgür Yankaya'nın yöneteceği mücadele, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak. 2007-2008 sezonunda Real Madrid'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gelen Roberto Carlos, en son 17 Aralık 2009 tarihinde Şükrü Saracoğlu stadında sarı lacivertli formayı giymişti. Geride kalan 16 maçta; Sivasspor 3, Fenerbahçe 10 galibiyet aldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Sivas ekibi, Fenerbahçe filelerini 20 kez havalandırırken, Fenerbahçe de Sivasspor'a 37 gol attı.
EMRE VE YOBO ŞÜPHELİ

Sarı-lacivertli ekipte, son antrenmanın ilk bölümünde sağ üst arka adelesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktığı duyuruldu. Sakatlığı bulunan Joseph Yobo'nun ise dizindeki ağrılar nedeniyle tedavisinin devam ettiği ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER


FENERBAHÇE
Volkan
Egemen
Gökhan
Alves
Caner
Meireles
Alper
Cristian
Kuyt
Sow
Emenike


SİVAS
Borjan
Ziya
Ümit
Cicinho
Kadir
Burhan
Adem
Manuel Da Costa
Taouil
Aatif
Utaka
SAAT: 21:45
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: Lig TV
STAT: Şükrü Saracoğlu


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...