Cardozo nihayet Olympiakos’ta

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Cardozo nihayet Olympiakos’ta

SPOR Haberleri  / Sabah

Kadroda düşünülmeyen ve ücretleri ciddi sorun olan ikiliden Oscar Cardozo, Yunanistan’a gitti. Teklifleri reddeden N’doye için ise bugün formül aranacak

Trabzonspor'da Cardozo sorunu aşıldı. Yıllık 2.5 milyon Euro'luk maliyeti nedeniyle bordo-mavililerin göndermek istediği Paraguaylı forvet için Olympiakos ile anlaşılmasının ardından Cardozo da Yunan kulübüyle yaptığı görüşmelerde rakam konusunda uzlaştı. 33 yaşındaki forvet sağlık kontrolününün ardından imza atacak. Trabzonspor'un alacağı bonservis ve takas için görüşmelerinin ise devam ettiği öğrenildi. Bordomavililerin diğer sorunu N'Doye ise İngiltere'den gelen teklifi reddetti. N'Doye ayrıca 2.5 milyonluk yıllık ücretini 1.6 milyon 600 bin Euro'ya indirmek isteyen yönetime de olumsuz yanıt verdi. Bordomavililer, transferin biteceği bugün bu problemi aşmaya çalışacak.

MUSA NİZAM İNDİRİMİ KABUL ETTİ
Trabzonspor'da iç transferde Musa Nizam ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Musa Nizam yapılan görüşmede 1 milyon 600 bin TL'lik yıllık ücretini 700 bin TL'ye indirmeyi kabul etti. Bordo-mavili yönetim de bunun üzerine teknik direktör Ersun Yanal'a oyuncunun affedilip takımla birlikte çalışması yönünde teklifte bulundu. Musa Nizam'ın transfer sezonunun son gününde bir takımla anlaşamaması durumunda takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...