Cardozo aranıyor

Cardozo aranıyor

SPOR Haberleri

Bir kaç sezon önce Avrupa'nın sayılı golcüleri arasında yer alıyordu ancak bu sezon sadece 111 dakika süre alabildi

Trabzonspor'un geçen sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Oscar Cardozo eski formda günlerini mumla aratıyor. Sadece bir kaç sezon önce Avrupa'nın en formda golcüleri arasında yer alan, geçtiğimiz sezon da bordo-mavili takımda 17 gole imza atan Paraguaylının bu sezon kadroya girmekte bile zorlanması taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Sezonun ilk maçında sadece 45 dakika oyunda kalan ve son derece etkisiz bir görüntü çizen 32 yaşındaki oyuncu, bir sonraki Beşiktaş deplasmanında ise maç boyunca yedek kulübesinde oturdu. Şota Arveladze'nin Akhisar karşılaşmasının 71. dakikasında şans verdiği Paraguaylı yine yorgun gözükmesine rağmen şık bir gole imza atmayı başardı. 
Yönetim harekete geçti
Kayserispor karşılaşmasına da yedek soyunan ve oyuna 65'te dahil olan Cardozo, 87'de yaptığı dokunuşla takımına 3 puan kazandırdı. Ancak teknik direktör Şota Arveladze için bu gol de Oscar Cardozo'nun ilk 11'de başlamasına yeterli değildi. G.Saray maçında da oyuna 72'de dahil olan Paraguaylı etkisiz bir performans gösterdi. Geçtiğimiz sezon takımın en iyilerinden biri olan Cardozo'nun bu sezon sadece 111 dakikada forma giymesi üzerine yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Yorgun gözüken Cardozo'ya herhangi bir problemi olup olmadığı sorulacak ve Paraguaylı yıldızın bir an önce toparlanması için özel program uygulanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...