Çantadan çıkan paraya ne oldu? Semih Kaya her şeyi anlattı! Seçil Erzan'ı dövüp, parasını aldığı iddia edilmişti!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çantadan çıkan paraya ne oldu? Semih Kaya her şeyi anlattı! Seçil Erzan'ı dövüp, parasını aldığı iddia edilmişti!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen ve tutuklu yargılanan Seçil Erzan'ı döverek parasını aldığı iddia edilen Semih Kaya, sessizliğini bozdu. Semih Kaya, 2011 yılından başlayan süreci detaylıca açıkladı.

Aralarında Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nun bulunduğu ünlü isimleri yüksek fazili fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih Kaya'nın Erzan'a para kaptırdığı ve kendisini döverek zorla aldığı iddia edilmişti.

Nevşin Mengü'nün Youtube kanalına konuk olan Semih Kaya, "Ben eşim olmadan bir yere gitmem. Böyle bir şey kesinlikle yok, ben neden fiziksel şiddet kullanayım. Benim bir ailem var.  Bununla ilgili kanıtlarım var elimde. Suskunluğumu bozuyorum. Böyle bir şey yapmadığım için kendimi ifade etmem gerekiyor. Beni kadını tartakladı ile itham etmesinler. Böyle bir şey yapmadım." ifadelerini kullandı.

Vergi kaçırmadığını belirten Semih Kaya, "Böyle bir şey yapsam neden bankaya yatırayım" ifadelerini dile getirdi.

Çantadan çıkan paraya ne oldu? Semih Kaya her şeyi anlattı! Seçil Erzan'ı dövüp, parasını aldığı iddia edilmişti!

Semih Kaya, Seçil Erzan ile mesajlaşmasını paylaştı

SEMİH KAYA: TEFECİ OLARAK SUÇLANIYORUM

Seçil Erzan ile ne zaman tanıştığını anlatan Semih Kaya, "2011 yılında Galatasaray A Takımı'nda oynamaya başladığımda Denizbank'ta hesabım açıldı. Kazandığım paralar Florya şubesine yattı. Ben ordan kendisiyle iletişimde oldum ve bu normal müşteri - şube müdürü olarak... Ben bankacıya değil, bankaya güveniyorum." dedi.

Çantadan çıkan paraya ne oldu? Semih Kaya her şeyi anlattı! Seçil Erzan'ı dövüp, parasını aldığı iddia edilmişti!

SEMİH KAYA: ÇANTADAN GPS CİHAZI ÇIKTI

Seçil hanım bana bankanın odasında laptop çantası verdi, ben de onu vezneye götürüp kendi hesabıma yatırdım. Ben fondan kazandığımı biliyorum.  Ben başka birisinin parasını olduğunu bilsem neden suç duyurusunda bulunmayayım? 

Daha sonra Bodrum'a gidecektim. İçindeki çantadan GPS takip cihazı çıktı. Çantada 2.5 milyon dolar olduğu söyleniyor. Çantanın fotoğrafı var. 200 bin dolardan fazla ne sığabilir? Bunların hepsini insanların takdirine bırakacağım. Ben GPS olduğunu döndüğümde anladım. 

Seçil Erzan ile konuştum ve kendisine "Siz beni takip mi ettiriyorsunuz ve ne işler yapıyosunuz. Neden benim para yatırdığım çantada GPS cihazı çıkıyor" dedim. Son 4 hanesinden numarasını buldum ve kendisine ilettim. O da bana "Bu benim eski sevgilim, belalım sürekli beni takip ediyor. O çantaya koymuş" dedi. 

Seçil Erzan''dan aldığım her parayı bankaya yatırdım. Bunu gizlemiyorum. Dekontu var. Vergileri ödedim ve resmi olarak yaptım. Araba bayiisine parayı çantada götürmedim.

Seçil Erzan'a 4.1 milyon euro verdim, 3.5 verdi ben kendi ana paramı istedim. Ben 10 gündür tefeci ve kadın döven olarak adlandırılıyorum.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...