Can Bozdoğan'ın yeni takımı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Can Bozdoğan'ın yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın geçen sezon Schalke 04'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Can Bozdoğan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların, yeni sezonda kadroda düşünmediği genç oyuncu, Hollanda Ligi takımlarından Utrecht'e kiralandı.

Schalke 04'ün Türk orta saha oyuncusu Can Bozdoğan, Hollanda'nın Utrecht'e kiralandı.

A Spor'un haberine göre; Utrecht, Schalke'ye kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödeyecek. Can Bozdoğan ise yıllık 500 bin Euro ücret kazanacak.

Bunun yanı sıra yıldız futbolcunun satın alma opsiyonu 2.1 milyon Euro olarak belirlendi. Can Bozdoğan, Beşiktaş formasıyla geçen sezon 28 karşılaşmada forma giydi.

Can, 21 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 4.3 milyon Euro. Can'ın, Schalke ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Can Bozdoğan'ın yeni takımı belli oldu

UTRECHT'İN HOCASI NE DEDİ?

Utrecht Teknik Direktörü Jordy Zuidam:

"Can'ın FC Utrecht'i seçmesinden çok mutluyuz. Can, iyi bir vuruşa sahip yetenekli bir sol ayaklı orta saha oyuncusu. Çok teknik ve oyununa çok fazla enerji veren dinamik bir oyuncu. Genç yaşına rağmen, şimdiden en iyi yabancı liglerde deneyim kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde aktif olarak yer aldı. Bizim hedeflerimize olan inancından dolayı da mutluluk duyuyoruz."

Bozdoğan, FC Utrecht'te 6 numara ile oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...