Çalımbay'dan ültimatom

Düzenleyen:
Çalımbay'dan ültimatom

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, başarı için prensibini “Kafası burada olmayan, mutsuz insanlarla ne çalışmak ne de takımda görmek isterim” diye açıkladı. Bordo-mavililerin şampiyonluk şansını ise ‘fikstür avantajımız var’ diye değerlendirdi.

Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ültimatom gibi bir çıkış yaptı. Başarılı teknik adam “Yükselişimiz sürecekse ki, sürmeli. İkinci yarıda kimsenin kaprisini çekecek durumda değiliz, ayrılmak isteyene izin veririz” dedi. “Gönderilecek isimleri belirlediniz mi’ sorusuna Çalımbay “Futbolcularıma kadronun çok geniş olduğunu söyledim. Burada memnun olmayan arkadaşlarımız ayrılabilir, dedim. Gitmek isteyenlere müsaade edebiliriz. İkinci yarıda telafisi mümkün olmayan maçlar oynayacağız. O yüzden kimsenin kaprisini, suratını çekecek durumda değiliz. Bizim için ikinci yarı yeni bir lig başlayacak. Kafası burada olmayacak oyunculara ihtiyacımız yok” diye konuştu.

Beklentiler fazla

Bongonda’ya mahkeme için izin verdiğini belirten Çalımbay “Kadroya girdi ve maçtan sonra ayrıldı. Teklif getirirse gidebilir. Hangi arkadaşımız gitmek isterse izin verebiliriz” dedi. Hakemin son düdüğüne kadar mücadele eden, taraftarları mutlu eden bir Trabzonspor amaçladıklarını söyleyen Çalımbay “Göreve geldiğimiz 8. haftadan itibaren mükemmel bir grafik çizdik. Bu süreçte lideriz. Attığımız fazla yediğimiz ise 6 gol. Bunun 3’ünü de maalesef kendi kalemize attık” dedi. Oyun olarak hem defansif hem de ofansif anlamda güçlü bir takım hedefleyen Rıza Hoca “Çok güzel bir ekibim var. Buna yönetim de dâhil. Başarıyı sağlayanların en başında ise taraftar geliyor. Beklentiler fazla. Bunun için her şeyi yapacağız. Olumsuzlukları tamamen yok etmeliyiz” ifadelerini kullandı.  

Karabük maçı zor

Rıza Çalımbay, Trabzonspor’un şampiyonluk şansı için “Fikstür bizim için büyük avantaj eğer yukarıyı hedefliyorsak daha güzeli olamaz” dedi. Rıza Hoca, bir soru üzerine “Bizim için her maç final. Karabükspor maçı da aynı, Konyaspor maçı da. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Karabükspor çok mücadeleci bir takım” dedi. 

Hüseyin'e forma

Antalya kampında altyapıdan 5 genç oyuncuyu A takıma katacaklarını söyleyen Rıza Çalımbay “Mustafa Akbaş ve Durica’nın ağıları var. Karabükspor maçına genç Hüseyin ile başlayabiliriz” dedi. Başarılı teknik adam “Bizim burada olmamız altyapı oyuncuları için şans. Onlara büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...