Çakır'a saldırı!

Çakır'a saldırı!

SPOR Haberleri

Erkan'ın şutunda top ceza sahasında Denayer'in eline çarptı. 'Devam' kararı tribünleri çıldırttı

Avni Aker'de özellikle ikinci yarısı heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır'ın bazı kararları büyük tartışmalara sebep oldu. İkinci yarıda Erkan Zengin'in şutunda Denayer'in topa elle müdahalesinde hakem Çakır 'devam' kararı verdi. Pozisyonda penaltı beklentisi içinde olan bordo-mavili futbolcular “Top ele değil, el topa gitti. Karar penaltı olmalıydı” şeklinde Çakır'a itirazda bulundu. Sosyal medyada da eski hakemler pozisyonun penaltı olduğu yönünde görüş bildirdi. 
Yabancı madde  yağdı
Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ve yardımcıları soyunma odasına giderken tribünlerden pet şişe, çakmak başta olmak üzere sahaya yabancı madde yağdı. Çakır tünele girdiğinde vermediği penaltı kararı sebebiyle bir özel güvenlik görevlisinin sözlü tacizine uğradı. Yaşanan tartışma sonrası hakemler söz konusu kişiden şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis ekipleri ilgili kişiyi gözaltına aldı. Stat çıkışında Çakır olayla ilgili olarak, "Ciddi bir şey yok" demekle yetindi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...