Caillas herkesin gözü önünde Ronaldo'yu fırçaladı

Caillas herkesin gözü önünde Ronaldo'yu fırçaladı

SPOR Haberleri

Schalke 04'e 4-3 yenilen Real Madrid'de kaptan Casillas maç sonunda soyunma odasına doğru yönelen arkadaşlarına sert çıktı.

Schalke 04'e 4-3 yenilmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Real Madrid'de kaptan Iker Casillas maç sonuna damgasını vuran isim oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir üzüntü duyan Real Madridli futbolcular soyunma odasına doğru yöneldi. Ancak takımın kaptanı Iker Casillas arkadaşlarına sert çıktı.

Arkadaşlarından taraftarları selamlayarak özür dilemelerini isteyen Casillas başta Cristiano Ronaldo olmak üzere tüm oyuncuları tribünlere götürdü. Taraftarları alkışlayan ve 90 dakika boyunca gösterdikleri için teşekkür eden futbolculara tribünden de aynı şekilde karşılık geldi.
Caillas herkesin gözü önünde Ronaldo'yu fırçaladı
Iker Casillas, karşılaşmadan sonra yaptığı basın açıklamasında da hem özeleştiri yaptı hem de takım arkadaşlarını uyardı. Geçen hafta La Liga'da 1-0 kaybettikleri Athletic Bilbao maçında olduğu gibi kötü oynadıklarını vurgulayan Casillas, "Dibe vurduğumuzu bu maçta bir kez daha gördük. Geçen cuma günü bu konuda abartmıştık. Ancak bizim için çok dramatik geçen şu son 10 günü unutmamız gerekiyor. Birlik olup Madrid taraftarının ve birbirimizin düşüncelerini anlamalıyız. Artık Şampiyonlar Ligi'nde daha zorlu bir turdayız. 22 galibiyet elde ettiğimiz harika dönemi düşünerek motive olmalıyız" dedi.
Caillas herkesin gözü önünde Ronaldo'yu fırçaladı
Maçta yaptığı hatalardan dolayı eleştirilere yönelik deneyimli kaleci, "Bence kaleci her zaman suçlanır. Elbette en iyi maçım değildi. Ancak şu an kendimi düşünemem. Takım olarak görevlerimizi yerine getirmemiz gerekir" şeklinde yorumladı.
Caillas herkesin gözü önünde Ronaldo'yu fırçaladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...