Çağrıyı tereddütsüz kabul etti: Kurtarıcı Ozan Tufan

Düzenleyen:
Çağrıyı tereddütsüz kabul etti: Kurtarıcı Ozan Tufan

SPOR Haberleri

İsmail Kartal’ın talebi doğrultusunda Ozan Tufan eve döndü. Sezon başında satın alma opsiyonuyla Watford’a kiralanan millî yıldız uçağa atladığı gibi İstanbul’a geldi.

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe, transferde beklenmedik sürprizler yapmaya devam ediyor. Sarı lacivertli camia, sol bek ve golcü beklerken, Alanya’nın sağ açığa Efecan Karaca’nın peşine düşen yönetim, İsmail Kartal’ın talebi üzerine Ozan Tufan’ı da geri çağırdı.

Kartal’ın “Takımdaki en önemli eksik 6-8” sözlerinin ardından, sezon başında satın alma opsiyonuyla Watford’a kiralanan Ozan Tufan apar topar İstanbul’a döndü. İsmail Kartal’ın telefon açıp davet ettiği Ozan’ın çağrıyı tereddütsüz kabul ettiği öğrenildi.

UEFA LİSTESİNDE OLACAK

Fenerbahçe’de özel hayatı ve fazla kilolarıyla gündem olan Ozan Tufan, Watford günlerinde ciddi bir toparlanma yaşadı. Fazla kilolarından kurtulan ve fizik olarak son derece iyi durumda görünen Ozan’ın morali de geçtiğimiz günlerde baba olmanın gururuyla son derece iyi. Watford’da 7 Premier Lig, bir Lig Kupası, bir de FA Cup mücadelesine çıkan Ozan, gol ya da asist katkısı yapamasa da mücadelesiyle takdir topladı. Ozan, Fenerbahçe’nin kilit oyuncusu olarak UEFA listesine de yazılacak.

Çağrıyı tereddütsüz kabul etti: Kurtarıcı Ozan Tufan

BAŞAKŞEHİR MESAİSİ

Fenerbahçe, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Tedavileri tamamlanan Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz’in de katıldığı idmanda sarı lacivertliler taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Mesut Özil takımdan ayrı düz koşu yaparken Novak ile Gustavo’nun tedavilerine devam edildi. Millî takımlardaki Kim, Tisserand ve Valencia’nın bugün takıma katılması bekleniyor.

VEDA YAKLAŞIYOR: GUSTAVO GİDİYOR

Fenerbahçe’deki performansı tartışma konusu olan Gustavo’nun durumu OzanTufan’ın yuvaya dönmesiyle masaya yatırıldı. Sarı lacivertliler, yıllık ücreti 4 milyon avroyu bulan sambacıyı göndermek istiyor. Gustavo da vedaya sıcak bakıyor.

GOLCÜ BEKLEMEDE

Fenerbahçe, Max Meyer’in FC Midtjylland’a kiralanmasıyla açılan yabancı kontenjanını sol bek için kullanmayı planlıyor. Bu sebeple golcü transferi beklemede. Çok sayıda isimle temas olsa da Fenerbahçe, ancak bir başka lejyoneri elden çıkarırsa golcü operasyonunu hızlandıracak.

SOLA YUNAN ADAY

Sol bek Ghislain Konan’ın menajeriyle anlaşmazlığa düşen Fenerbahçe, Danny Rose transferinden de son anda vazgeçti. Sarı lacivertlilerin Cagliari’de top koşturan Charalampos Lykogiannis’le ilgilendiği öne sürüldü. 28 yaşındaki 1,90’lık Yunan sol bek, stoperde de görev yapabiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...