Çağlar Söyüncü İspanyol devine transfer oluyor! Türk yıldız hayallerine kavuşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü İspanyol devine transfer oluyor! Türk yıldız hayallerine kavuşuyor

SPOR Haberleri

Sezon sonu Leicester City ile olan sözleşmesini uzatmama kararı alan Çağlar Söyüncü'nün kariyerine İspanya La Liga'da devam edeceği öne sürüldü.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de oynayan Çağlar Söyüncü'nün yeni sezonda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Yeni sözleşme uzatmayan milli futbolcunun Atletico Madrid'e gitme olasılığının yüksek olduğu ve İspanyol deviyle ön sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Todofichajes'de geçen habere göre; Leicester City menajeri Brendan Rodgers ile arası açık olan Çağlar'ın Atletico Madrid'e gideceği ve İngiltere'den ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

Çağlar Söyüncü İspanyol devine transfer oluyor! Türk yıldız hayallerine kavuşuyor

Çağlar Söyüncü

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ LA LIGA YOLCUSU

Liverpool ve Newcastle United'ın da ilgisi olduğu konuşulan Türk stoperin İspanya La Liga'da boy göstermeyi daha çok istediği ve bu nedenle gelen teklifleri geri çevirdiği aktarıldı.

2018-2019 sezonundan bu yana Leicester City formasını giyen Çağlar Söyüncü, 127 resmi maça çıkıp, 3 gol ve 1 asist katkısında bulundu.

Yeni sezonda istediği forma şansını bulamayan 26 yaşındaki oyuncu, Premier Lig'de sadece 2 maça çıkıp, 170 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...