Büyük gün 1 Temmuz!

Büyük gün 1 Temmuz!

SPOR Haberleri

Alman golcü ile el sıkışan sarı-kırmızılılar, Arsenal ile bonservis pazarlığında da mutlu sona ulaştı. Podolski'nin İstanbul bileti hazır

Haftalardır takıma yeni bir golcü almak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, mutlu sona çok yakın. Önceliği Premier Lig kulüplerinden Arsenal'in küskün yıldızı Lukas Podolski'ye veren sarı-kırmızılı yönetim ilk yaptığı temaslarda Alman golcü ile el sıkışmıştı. Başkan Dursun Özbek'in bizzat yönettiği transferde Podolski, yıllık 3.5 milyon avroya ikna edilmişti. Yıldız futbolcu ile anlaştıktan sonra Arsenal kulübü ile görüşmelere başlayan Galatasaray, iki aşamalı olarak yaptığı pazarlıkları sonuçlandırdı. 6 milyon avro isteyen Arsenal ile anlaşan sarı-kırmızılılar, İngilizlerle pürüzleri birkaç gün içinde halledecek.
Müjde gibi açıklama
Başkan Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde isim vermese de "Bir yıldız oyuncuya 1 Temmuz'da imza attıracağız" diyerek bir anlamda Podolski'nin İstanbul'a geliş tarihini açıkladı. Alman oyuncunun çarşamba günü İstanbul'a gelerek kendini Galatasaraylı yapacak imzayı atması bekleniyor. Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, yönetime Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için takımın hücum gücünün artırılması gerektiğini söylemişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, Gignac, Huntelaar ve Niasse ile de temasa geçmişti. Lokomotif Moskova'da forma giyen Niasse'nin kiralanması da hale gündemdeki tazeliğini koruyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...