Büyük buluşma bugün

Düzenleyen:
Büyük buluşma bugün

SPOR Haberleri

G.Saray'ın yeni hocası büyük ihtimalle bugünkü görüşme sonrası belli olacak

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından hoca arayışlarını bir an önce sonuçlandırmak isteyen G.Saray Başkanı Dursun Özbek dün Mustafa Denizli'yi aradı. Denizli başkanla bugün bir araya geleceklerini TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında ilan etti. Denizli programda yaptığı açıklamada, ''Dün sordunuz, öyle bir şey yok dedim. Yoktu çünkü. Bugün soruyorsunuz, var diyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Biz her şeyi samimi bir şekilde paylaşıyoruz. Kimse buradan bir sonuç çıkartmasın. Ben sadece görüşme olacağını paylaştım'' ifadelerini kullandı. Özbek'in tecrübeli çalıştırıcıyla son pürüzleri konuşması ve büyük bir sürpriz olmazsa yeni hocayı Denizli olarak açıklaması bekleniyor. Mustafa hocanın bu görüşmede devre arası transferler için ayrılacak bütçe konusunda isteklerini masaya yatıracağı gelen haberler arasında. 
Bir aday da Renard 
G.Saray'da alternatif adaylar da kenarda duruyor. Cuma günkü yönetim toplantısında Lille’de görev yapan Fransız teknik adam Herve Renard’ın ismi telaffuz edildi. Bazı yöneticilerin Florya’da Mustafa Denizli’yi tek sorumlu olarak görmek istememesi sebebiyle bu ismi önerdiği öğrenildi. Genç yöneticilerin takım üzerinde yönetimin daha baskın olması gerektiğini düşündükleri ifade edildi. Bu isimler Başkan Dursun Özbek’i, Denizli ısrarından vazgeçirmeye çalışıyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...