Buruk'tan üç isme görev emri

- Güncelleme:
Buruk'tan üç isme görev emri

Spor Haberleri

Galatasaray’ın hocası, orta sahanın yokluğunda Berkan, Midtsjö ve Mata’ya “Hazır ol” diyecek ve özel maçlardaki form durumuna göre formayı verecek

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Sergio Oliveira’da tespit edilen dış yan bağ yırtığı Galatasaray’ın keyfini kaçırdı. Performansıyla sarı kırmızılıların vazgeçilmezi hâline gelen yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandı. Portekizli oyuncunun tedavi süreci için iyi ihtimalle 3-4 hafta ön görülüyor. Bu süre her ne kadar ligin başlangıcına denk gelse de hem kötü senaryoyu hem de Oliveira’nın tekrar form tutması için zamana ihtiyacı olacağını hesaplayan Okan Buruk önlem almak için harekete geçti. 

BERKAN DAHA ŞANSLI

49 yaşındaki teknik adam, yıldız orta sahanın yokluğu için Berkan, Midtsjö ve Mata’ya ‘göreve hazır olun’ diyecek. Okan Hoca, oynanacak dört hazırlık maçında bu üç ismi denedikten sonra Torreira’nın yanında kime forma vereceğini belirleyecek. Mata ihtimalinde ofansif güç artsa da defansa çok yük binecek. Midtsjö’de ise tam tersi bir durum söz konusu. Berkan’ın iki yönlü olması ve yerli statüsünde el güçlendirmesi forma şansını artırıyor.   

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...