Bursaspor'dan neşeli idman

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'dan neşeli idman

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Christoph Daum'un Almanya'da olması nedeniyle yardımcı antrenörler Rudi Verkempinck ve İrfan Buz yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Milli Takımlarda bulunan Sestak, Musa, Batuhan, Enes ve Şener"in yer almadığı çalışmalar açma germe hareketleri ve kondisyon çalışmalarıyla başladı. Yeşil beyazlılar idmanın ikinci bölümünde ise topla çalışma yaptı. Antrenman boyunca futbolcuların keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Bu arada yeşil beyazlılar, Kurban Bayramı'nın birinci gününü izinli geçirecek. Bursaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına 16 Ekim Çarşamba günü Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilecek bayramlaşmanın ardından yapacağı antrenmanla devam edecek.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...