Bursaspor'dan 800 TL'lik bilet açıklaması!

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'dan  800 TL'lik bilet açıklaması!

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor- Galatasaray maçında konuk takım taraftarlarına ayrılan tribünle açık kale arkası tribün bilet fiyatlarının 800 TL'ye çıkartılması, tepki çekti.

Yeşil beyazlı taraftarlar, yaptıkları yazılı açıklamada şu görüşleri öne sürdüler: "İki tribün biletlerinin 800 TL gibi sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan bu fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı bizi ilgilendirmiyor. Ülkemizde E-Bilet sistemine geçilerek öldürülmek istenen taraftar ruhuna kulüplerin bu şekilde katkı koyması, bizleri çok üzüyor. Başta Bursaspor Kulübü olmak üzere bilet fiyatlarında fahiş fiyat politikası izleyen tüm kulüpler taraftarın düşmanıdır. Çarşamba akşamı deplasman tribününde yüksek bilet fiyatlarından dolayı yer alamayacak olan Galatasaray tribünün üzüntüsü her tribünün ortak üzüntüsüdür."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...