Bursaspor'da tur sevinci

Bursaspor'da tur sevinci

SPOR Haberleri

Adana Demirspor'u 2-1'le geçerek Türkiye Kupası'nda 5. tura yükselen Bursaspor'a sevinç hakim.

nbsp;Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Adana Demirspor maçının kendileri için zor geçtiğini söyleyerek, bütün konsantrasyonlarını ligde karşılaşacakları Gençlerbirliği müsabakasına yönlendirdiklerini söyledi. Türkiye Kupası 4. Tur maçında Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura yükselen Bursaspor'da sevinç hakim. Maç sonrası yaptığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Christoph Daum, maçın çok zor geçtiğini söyledi. Futbolcularının iyi bir maç çıkardıklarını söyleyen Daum, maça baskılı başladıklarını ve bunun akabindede 2-0 öne geçtiklerini söyledi. nbsp;Bir kez konsantrasyonlarını kaybettiklerini ve kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Daum, ikinci devre arkaya yaslanıp 3. golü bulmaya çalıştıklarını ancak bir türlü bunu bulamadıklarını ifade etti. Üçüncü golü bulma adına pas alışverişlerinin ortada olmadığını ifade eden Daum, "Biraz daha isabetli toplar olsaydı üçüncü golü atabilirdi. Zaman zaman bulduğumuz pozisyonlarda da kaleyi bulamadık." dedi. Adana Demirspor'un da bir pozisyonunun direkten döndüğünü hatırlatan Daum, "Fakat, şans çalışanın da yanında oluyor. Bunun haricinde sanırım Adana Demirspor'a pozisyon vermedik. Oyunu kontrol altına almaya çalıştık ama bunu üçüncü golle sonuçlandıramadık. Onun için heyecanlıydı. Seyirciler için heyecan iyidir, fakat teknik direktör açısından heyecan iyi olmuyor. Umarım bundan sonraki turda kendi sahamızda oynarız; çünkü kendi sahamızda daha güçlüyüz. Baktığımız zaman deplasmanda daha çok maç kazanıyoruz ama taraftarlarımızın önünde Bursaspor'a da Bursa adına kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Tabi bakacağız, önümüzdeki tur kim bize düşecek fakat bunu geride bıraktık. Şimdi tamamen bütün konsantrasyonumuz Gençlerbirliği müsabakasına... Orada da Süper Lig'de puan maçında kesinlikle galip gelmek istiyoruz, bir adım daha atmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Daum ayrıca, yönetim adına da çok sevindiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Başkanımızın çizgisi de gerçekten çok doğru olduğunu gösteriyor. Onun da mesajları çok iyiydi. Birlik ve beraberlik içerisinde zor zamanlarda kenetlendiğimiz zaman bunlar ortaya çıkıyor. O yüzden de onun adına da çok sevinçliyim." nbsp;
Futbolculardan İbrahim Öztürk de kendileri için önemli olanın turu geçmek olduğunu, bunu da başardıklarını söyledi. İlk yarı iyi başladıklarını ve skoru elde ettiklerini vurgulayan Öztürk, "Takım halinde iyi koştuk. Buradan istediğimiz sonucu aldık. Önemli olan turu geçmekti, onu da başardık. Mutluyuz tabi, şimdi rakibimizi bekleyeceğiz. Sezon başı koyduğumuz hedeflerden biri Türkiye Kupası'ydı. Fener maçında finalde kaybetmiştik, ama bu kez finale çıkıp kupayı da almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...