Bursaspor'da rota Çağlar'a döndü

Bursaspor'da rota Çağlar'a döndü

SPOR Haberleri

Bursaspor'da savunmanın solu için arayışlarını sürdüren teknik heyet, rotayı G.Saray'da forma şansı bulamayan Çağlat Birinci'ye çevirdi.

Bursaspor'da Gökçek Vederson'un durumunun belirsizliği sebebiyle savunmanın solu için arayışlarını sürdüren teknik heyet, rotayı G.Saray'da forma şansı bulamayan Çağlat Birinci'ye çevirdi. Bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan ve geçen sezon Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Atilla Turan ile prensipte anlaşılmasına rağmen, Teknik Direktör Hikmet Karaman önceliği Çağlar Birinci'ye verdi. 27 yaşındaki Çağlar'ın da Karaman'la yaptığı görüşmede "Kulübümle anlaşırsanız Bursaspor formasını giymek isterim" dediği öğrenildi. Öte yandan kaleci Sinan Bolat'ın menajerlerinin istediği 1,5 milyon euro imza parası sebebiyle transferin zora girdiği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...