Bursaspor'da istikrar sıkıntısı

Bursaspor'da istikrar sıkıntısı

SPOR Haberleri

Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor'da istikrar meselesi göze çarpıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor'da istikrar meselesi göze çarpıyor. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Sivassapor'a 2-1 mağlup olarak istikrarsız görüntüsünü sürdürdü. Lige istediği başlangıcı yapamayan, daha sonra 3 maç üst üste kazanan yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe maçının ardından tekrar düşüşe geçti. Bursaspor, 11 haftası geride kalan süper ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 11 puan topladı ve kendisine 11. sırada yer bulabildi.


İSTİKRARSIZ TABLO ÇİZİYOR
Lige Eskişehirspor mağlubiyeti ile başlayan yeşil-beyazlılar Galatasaray ile berabere kalıp, Antalyaspor deplasmanından 3 puanla döndü. Ardından Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından mağlubiyetle ayrılan Bursaspor, Akhisar Belediyespor'la berabere kaldı. 3 maçlık galip gelememe serisinin ardından yeşil-beyazlılar, 3 müsabaka üst üste kazanma serisi yakaladı ve sırasıyla Karabükspor, Kayserispor, Konyaspor maçlarından 3 puanla ayrıldı. Ligin 10. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye, ardından da Sivasspor'a mağlup olan Daum'un öğrencileri istikrarsız görüntüsünü sürdürdü.


LİDERLE PUAN FARKI 14
Sezon başında zirve hesapları yapan Bursaspor, ligin 11. haftası itibariyle performansında hayal kırıklığı yaşattı. Bu hafta Sivasspor deplasmanından boynu bükük ayrılan yeşil-beyazlıların, lider Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesiyle birlikte sarı-lacivertli takımla arasındaki puan farkı 14'e çıktı.


GEÇEN SENENİN 11. HAFTASIYLA AYNI PUAN
Öte yandan yeşil-beyazlılar, bu sezon itibariyle geçen senenin kopyasını yaşıyor. Bursaspor, geçen sene ligin 11. haftasında 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan ve 11. sırada yer aldı. Bu sezonda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 11 puan toplayan yeşil beyazlılar, yine 11. sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...