Bursaspor'da İsmail Ertekin ile yollar ayrıldı! Yeni hoca belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursaspor'da İsmail Ertekin ile yollar ayrıldı! Yeni hoca belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... TFF 2. Lig ekibi Bursaspor'da kötü gidişatın faturası teknik ekibe kesildi. Yönetimden yapılan açıklamaya göre İsmail Ertekin ve yardımcıları ile yollar ayrıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin’le yollar ayrıldı. Dün oynanan Tarsus İdman Yurdu maçı sonrası yönetimin aldığı karar doğrultusunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli teknik adam ile birlikte yardımcısı Yalçın Gündüz’le vedalaşıldı.

Bursaspor'da İsmail Ertekin ile yollar ayrıldı! Yeni hoca belli oldu

Bursaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin ve yardımcısı Yalçın Gündüz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.”

Bursaspor'da yeni hoca belirlenen kadar kadroda yer alan Özer Hurmacı'nın antrenmanlarda yardımcı olacağı konuşuluyor. Futbola kısa bir ara veren Özer, yeniden Bursaspor'a dönmüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...