Bursaspor-Vojvodina maç biletleri satışa çıktı

/ Kaynak: CHA
Bursaspor-Vojvodina maç biletleri satışa çıktı

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Vojvodina ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Vojvodina ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Bilet için satış gişelerinde uzun kuyruklar oluşturana yeşil-beyazlı taraftarlar, rövanşın çok farklı olacağını ve Vojvodina'yı yeneceklerini söyledi. Ramazan Bayramı'nın birinci günü akşam saat 20.30'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın biletleri saat 10.00 itibariyle Biletler Biletix Satış gişelerinden satışa sunuldu. Taraftarlar, erken saatlerde Atatürk Stadyumu ana gişelerine gelerek sıcağa rağmen gişe önlerinde uzun süre bekledi.


"RÖVANŞ ÇOK FARKLI OLACAK"
Taraftarların zorlu maç için takımlarına olan güveni ise tam. Batalla'nın golleri ile 2-0 kazanacaklarını söyleyen de var, 7-0 gibi farklı bir skor alarak ikinci Cops vakasına imza atacaklarını düşünen de. Yeşil-beyazlılar, şu değerlendirmeleri yapıyor: "Kapalı kale bitmiş ama açık kalede taraftarlığımızı yine göstereceğiz. İlk maç 2-2 berabere kaldık bu maçta bir şeyler yapmamız lazım, yoksa Avrupa'ya gidemeyiz. Bu maçı alacağız, başka alternatifi yok, rövanş çok iyi olacak. Yeni transferlerin de takıma tam adaptasyonu ile takım çok iyi olacak."


"KOŞAN BİR GOLCÜ LAZIM"
Takımın golcüye ihtiyacı olduğunu düşünen ancak Semih Şentürk ismine ise sıcak bakmayan taraftarlar, şunları ifade ediyor: "Semih Şentürk iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'de nöbetçi golcü görevini yaptı ama Bursa'ya pek faydası olmaz. Bizim golcüye ihtiyacımız var ama koşan bir golcü olması lazım. Batalla pres yapmıyor, Pinto da yapmıyor. Koşan, pres yapan bir forvet lazım."


KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 2013-2014 sezonu kombine kartlarının UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında geçerli olduğu hatırlatıldı. nbsp;Vojvodina maçının bilet fiyatları ise şöyle: nbsp;
VIP A- B tribün 1. sıra: 300 TL
VIP A-B tribün 2.3.4.5.6.sıra: 200 TL
Kapalı A-B-C tribünleri: 50 TL
Maraton tribünü: 30 TL
Açık kale arkası tribünü: 15 TL
Misafir tribünü: 15 TL
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...